Om oss


Jarlsberg Varmeteknikk AS ble etablert i 2002. Vi installerer og server anlegg innen oljefyring, gass og varmepumper.

Vi er lokalisert i Holmestrand i. Vi lever av fornøyde kunder, så vår målsetting er å levere topp kvalitet på produkter, installasjon og vedlikehold.

Våre tjenester

Varmepumper

Varmepumper har i de senere år hatt en formidabel suksess, og det med god grunn. En varmepumpe gir rimelig og jevn varme, og i tillegg er driftsikkerheten høy og vedlikeholdet minimalt. Vi har siden 2004 installert alle typer varmepumper og har nå et godt erfaringsgrunnlag på hva som bør installeres hvor. Vi er sertifisert av Novap for montasje av varmepumper.

Oljefyring

Oljefyring har tradisjonelt vært oppvarmingsmetoden for større eneboliger og næringsbygg. En oljefyr gir nok varme selv når det er på det kaldeste. Olje er dessverre en begrenset resurs, derfor er det stort fokus på alternativer. Bio-olje er et alternativ for å fortsette å fyre med olje.

Gass

Gass er en energikilde som kan brukes på veldig mange måter. Vi har siden 2004 levert og servet flere hundre gassanlegg. Vårt hovedfokus innen gass har vært oppvarming av større bygninger. Vi har levert varmluftsaggregater, strålevarme og kjeler til prosess og oppvarming. Vi bygger også komplette anlegg til storkjøkken og restaurant.

VÅRE ANSATTE


Jan Einar Bjørnes

Daglig Leder


Telefon: +47 90607607

E-post: jeb@javatek.no

Trond Marius Andersen

Energiteknikker


Telefon: +47 95965530

E-post: tma@javatek.no

Marius Johan Granli

Avdelingsleder varmepumper


Telefon: +47 97987873

E-post: granli@javatek.no

Fredrik Refstie

Varmepumpe montør


Telefon: +47 41390708

E-post: Fredrik@javatek.no

Bestill gratis befaring

    Lik oss på Facebook